vineri, 22 iunie 2012

val inspumat

Cineva care te respinge si'l iubesti ...te face sa suferi, sa plangi, sa te simti inutil stins si fara rost. Dar ce vina ai daca te'ai indragostit de cine nu merita , inima mea nu iubeste decat imposibilul...
Te simti ca marea esti mereu agitat si valurile tale sunt sparte de mii de oameni care te inconjoara, nu ii agreez nici tu, si poate nici ea, dar cauti o solutie sa te apropii mai mult de iubirea ta. Singur si cu lacrimile fierbinti scurse pe obrajul bronzat,  de ciuda si furie apasatoare. Esti in centrul oamnenilor care iti spun si tot odata cu tarie sustin ca iti sunt prieteni , nu ii crezi nici tu dar  mergi mai departe cu ei , nu te lasi usor mituit ai forta si orgoliu nemarginit.
Traiesc de luni buna cu o durere care imi place , e durerea de a  vedea ceva ce iti  tresalta inima  insa nu o poti lua cu tine,  e ca un cub de gheata , este ca o floare de care te bucuri pana ce spui ceva imprudent , iar tot ce ai cladit se naruie mai rapid decat un castel de nisip.. stiu insa ca si tu simti ceva dar poate nu vrei sa recunosti sau poate nu e atat de puternic.
Omul e facut pentru a trai pe acest pamant in compania unei persoane care sa'l inteleaga si sa il iubesca reciproc, insa daca  nu e asa de o parte vor exista multe dureri si suferinte.