duminică, 16 ianuarie 2011

Tipuri de flirt pe gustul barbatilor

Babatilor le place flirtul la fel de mult ca si femeilor, asa ca este o etapa care merita luata in serios si care poate fi amuzanta pentru amandoi. Afla exact care sunt tipurile de flirt pe gustul barbatilor.

1. Un simplu salut. Teoriile bunicilor nostri spuneau ca un barbat, daca place sau se simte atras de o femei face el primul pas. Adevarul este, potrivit sondajelor, ca barbatilor moderni le place cand o femeie preaia initiativa si face ea primul pas. Asa ca, daca iti place un barbat de la scoala, sau de la birou, nu te teme sa faci tu primul pas si sa il saluti cand treci pe langa el. Nu uita sa zambesti, zambetul este mereu important. Nu poti gresi cu aceasta tactica. Poate nu din prima, dar la a doua intalnire sigur te va saluta el si poate veti incepe chiar o conversatie.

2. Incita-l. Barbatilor le place o femeie jucausa si amuzanta pentru ca, printre altele, asta dovedeste ca are incredere in ea insasi. Nu trebuie sa il citezi pe Cioran intr-o conversatie ca sa demonstrezi ca esti inteligenta. Pur si simplu intra in conversatie si tine tonul. O gluma cu subinteles, sau ceva care sa il faca sa rada va fi mai mult decat suficient.

3. Asculta-l cand vorbeste. Daca deja ati ajuns sa stati de vorba asculta-l cand vorbeste inloc sa te gandesti la cum iti sta parul. Barbatii urasc momentele in care ei vorbesc si femeia de langa ei pare ca se gandeste in alta parte. Cea mai buna strategie este ca atunci cand raspuzi la ce iti spune el sa inchei cu mai multe intrebari despre el, astfel il vei face sa inteleaga ca esti interesata de el.

4. Fa-i complimente despre felul in care arata. Nu numai femeile adora astfel de complimente, ci si barbatii. Un barbat va fi mereu incantat daca tu vei observa rezultatul muncii lui la sala sau pe terenul de sport. Chiar daca nu arata ca David Backham, vei gasi ceva dragut la aspectul lui fizic despre care sa spui ceva amabil. In plus asa isi va da seama ca esti atenta la el si ca esti interesata de persoana lui.

5. Atinge-l. In joaca, sau chiar in timpul conversatiei nu ezita sa il atingi discret, o data sau de doua ori. Nu exagera pentru ca s-ar putea sa obtii efectul contrar si sa ii se apra ca esti usor agresiva. Daca sunteti la o masa, atinge-l discret pe mana, firesc, ca si cum v-ati cunoaste de mult timp. Un astfel de gest sporeste intimitate intre voi doi si il poate face sa isi doreasca mai multe atingeri.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu